CODUL GALBEN de ninsori şi vânt, prelungit. HARTA judeţelor afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit codul galben de ninsori şi vânt puternic, pentru mai multe judeţe până miercuri seara şi au atenţionat că în noaptea de miercuri spre joi vor fi temperaturi negative în toată ţara, iar în estul Transilvaniei va fi ger.

3243 afișări
Imaginea articolului CODUL GALBEN de ninsori şi vânt, prelungit. HARTA judeţelor afectate

CODUL GALBEN de ninsori şi vânt, prelungit. HARTA judeţelor afectate

În intervalul menţionat, în vestul şi sudul Olteniei, precum şi în sudul Munteniei va mai ninge, cantităţile de precipitaţii vor depăşi local 10 l/mp şi se va depune strat proaspăt de zăpadă.

În sudul Banatului şi în celelalte judeţe ale Munteniei, inclusiv în zona municipiului Bucureşti, vor mai fi posibile ninsori slabe. Vântul va mai avea intensificări în regiunile estice şi sud-estice, cu viteze de 55-65 km/h. În noaptea de miercuri spre joi vor fi temperaturi negative în toată ţara, iar în estul Transilvaniei va fi ger (valori sub -10 grade).

Capitala şi 16 judeţe din sudul şi vestul ţării sunt, de marţi seară până miercuri, la ora 14.00, sub avertizare cod galben de ninsori şi viscol.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici