Coloană de camioane pe patru kilometri la intrarea în Nădlac, traficul fiind afectat pe DN7

Traficul se desfăşoară cu dificultate, luni, înainte de oraşul de frontieră Nădlac, pentru că pe marginea DN7 s-a format o coloană de camioane lungă de patru kilometri, în urma restricţiilor aplicate traficului greu în Ungaria, la final de săptămână, şoferii fiind sfătuiţi să aleagă autostrada.

146 afișări
Imaginea articolului Coloană de camioane pe patru kilometri la intrarea în Nădlac, traficul fiind afectat pe DN7

Coloană de camioane pe patru kilometri la intrarea în Nădlac, traficul fiind afectat pe DN7 (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, zeci de camioane ocupă una dintre cele două benzi de circulaţie ale DN7, înainte de oraşul Nădlac, şoferii aşteptând pentru controlul de la ieşirea din ţară, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Coloana de automarfare se întinde pe o distanţă de patru kilometri, iar circulaţia se poate desfăşura doar pe o bandă, alternativ în ambele sensuri.

Poliţiştii le recomandă şoferilor care vor să iasă din ţară să urce pe autostrada A1 la Pecica, iar la Nădlac să coboare pe drumul de legătură DN7G, evitând astfel porţiunea de pe DN7 pe care se circulă cu dificultate.

Conform poliţiştilor, traficul greu este în acumulare la frontieră, astfel că lungimea coloanei de camioane va mai creşte până luni seară.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad, Daniel Iancu, a precizat că la sfârşitul săptămânii Ungaria impune restricţii pentru tarficul greu, astfel că circulaţia autovehiculelor de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone nu a fost permisă sâmbătă şi duminică.

Încă din noaptea de duminică spre luni, la graniţă s-a format coadă de camioane care aşteptau pentru ieşirea din ţară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici