Coloană de maşini de 11 kilometri, pe Valea Prahovei

Circulaţia pe Valea Prahovei se desfăşoară cu dificultate, miercuri, iar pe sensul spre Braşov s-au format coloane de maşini care se întind pe o distanţă de aproximativ 11 kilometri.

15 afișări
Imaginea articolului Coloană de maşini de 11 kilometri, pe Valea Prahovei

Coloană de maşini de 11 kilometri, pe Valea Prahovei

Conform datelor furnizate de poliţiştii de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului Rutier de la Sinaia, DN 1 este foarte aglomerat miercuri după-amiază pe sensul Ploieşti - Braşov, mii de turişti întreptându-se spre staţiunile montane.

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate începând de la ieşirea din staţiunea Sinaia, acolo unde s-a format o coloană de maşini care se întinde pe aproximativ 11 kilometri. Şoferii sunt nevoiţi să ruleze cu viteză foarte mică, maşinile circulând bară la bară.

Poliţiştii le recomandă şoferilor aflaţi în trafic să păstreze o distanţă corespunzătoare faţă de autovehiculele care rulează în faţa lor şi să nu intre în depăşiri riscante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici