Colonelul Valeriu Gheorghiţă a vaccinat persoana cu numărul 1 milion: „Eu am avut emoţii, ea a fost încântată”

  • Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, a vaccinat persoana cu numărul 1 milion din România.
  • El a dezvăluit că a avut emoţii şi că femeia s-a declarat încântată de faptul că a reuşit să se vaccineze.
1834 afișări
Imaginea articolului Colonelul Valeriu Gheorghiţă a vaccinat persoana cu numărul 1 milion: „Eu am avut emoţii, ea a fost încântată”

Colonelul Valeriu Gheorghiţă a vaccinat persoana cu numărul 1 milion: „Eu am avut emoţii, ea a fost încântată”

Procedura a avut loc miercuri la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti. Persoana cu numărul 1 milion a fost o femeie în vârstă care s-a declarat încântată de faptul că a reuşit să se vaccineze. Medicul Gheorghiţă a dezvăluit faptul că el a avut emoţii.

„A fost foarte încântată, mi-a transmis că este realmente bucuroasă că a reuşit să se vaccineze, să se programeze şi că astăzi a fost clasată ca fiind persoana cu numărul 1 milion care a fost vaccinată. Am avut de fapt (n.r. emoţii)”, a dezvăluit medicul Gheorghiţă.

Valeriu Gheorghiţă a mai spus că în perioada următoare va face voluntariat în centrele de vaccinare.

„Ceea ce mi-a lipsit în această perioadă a fost contactul cu pacienţii mei, sunt apropiat de pacienţii mei. De aceea, vă anunţ că în perioada următoare intenţionez să fac voluntariat în anumite centre de vaccinare, poate în centre mobile, împreună cu parte din echipa pe care o coordonez. Pentru noi este o onoare că putem să contribuim în mod direct la aceste activităţi”, a precizat Valeriu Gheorghiţă.

La evenimentul de la Spitalul Universitar a participat şi premierul Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici