VIDEO  Columbia: tribunele arenei s-au prăbuşit în timpul unei coride. Sute de oameni au fost implicaţi

Prăbuşirea s-a produs în El Espinal, la 150 km de Bogota, în timpul sărbătorii San Giovanni (Sfântul Ioan).

461 afișări
Imaginea articolului Columbia: tribunele arenei s-au prăbuşit în timpul unei coride. Sute de oameni au fost implicaţi

Columbia: tribunele arenei s-au prăbuşit în timpul unei coride. Sute de oameni au fost implicaţi

Tragedie în El Espinal, Columbia, la 150 km de Bogota: o prăbuşire a afectat tribunele unei arene, în timp ce se desfăşura o luptă cu tauri, aşa-numita coridă.

Persoanele implicate, relatează ziarul El Tiempo, ar putea fi până la 500. Sunt cel puţin 5 victime, potrivit unui raport iniţial actualizat în la miezul nopţii (ora României). Răniţii sunt cel puţin 60.

Imaginile incidentului, prezentate de presa locală şi de cetăţeni pe reţelele de socializare, arată momentul în care tribunele s-au prăbuşit.

Defensa Civil a raionului oraşului El Espinal, Tolima, precizează că la acea vreme erau prezenţi în tribune şi copii, şi bătrâni. Autorităţile locale au raportat că spitalul nu poate îngriji toţi răniţii şi au făcut apel: „Avem nevoie de ajutor”, a scris pe Twitter consilierul raional Tolima, Iván Ferney Rojas.
Totodată, în urma prăbuşirii, cel puţin unul dintre tauri a reuşit să evadeze din arenă.

Incidentul s-a petrecut în toiul sărbătoririi sărbătorii Sfântului Ioan. Coridele din ultimele zile, organizate tocmai în cadrul sărbătorilor, provocaseră deja mai multe accidente: cel puţin nouă persoane, potrivit presei locale, au fost internate în stare gravă.

„Sper ca toţi cei afectaţi de prăbuşire să poată ieşi nevătămaţi din răni”, a scris pe Twitter noul ales preşedintele Gustavo Petro.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici