Comandamentul pentru inundaţii se reuneşte, vineri, la Guvern. Şedinţa va fi condusă de Dragnea

Membrii comandamentului pentru inundaţii se reunesc vineri, la ora 9.00, la Palatul Victoria, într-o şedinţă condusă de vicepremierul Liviu Dragnea.

204 afișări
Imaginea articolului Comandamentul pentru inundaţii se reuneşte, vineri, la Guvern. Şedinţa va fi condusă de Dragnea

Liviu Dragnea (Imagine: Marius Dumbraveanu/Mediafax Foto)

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărirea Apelor (INHGA) a emis, joi, o avertizare potrivit căreia râuri din 14 judeţe, majoritatea din jumătatea de est a ţării, se vor afla, până duminică la ora 18.00, sub COD PORTOCALIU de inundaţii.

Avertizarea este valabilă, începând de vineri, ora 6.00, pe versanţi, torenţi, pâraie şi râurile mici din judeţele Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Botoşani, Iaşi, Suceava, Neamţ şi Bacău.

Tot de vineri, dar de la ora 9.00, vor fi sub cod portocaliu versanţi, torenţi, pâraie şi râurile din bazinele hidrografice Bârlad (judeţele Iaşi, Bacău, Vaslui şi Galati), afluenţii mici ai Prutului şi Siretului din judeţele Vaslui şi Galaţi şi râurile mici din Dobrogea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici