COMENTARIU Lelia Munteanu: Mama Judecătorilor, abuzată procedural de Tatăl Legilor

Fiat lux!

1828 afișări
Imaginea articolului COMENTARIU Lelia Munteanu: Mama Judecătorilor, abuzată procedural de Tatăl Legilor

COMENTARIU Lelia Munteanu: Mama Judecătorilor, abuzată procedural de Tatăl Legilor

Dacă n-aş fi cunoscut-o de la Loteria Completelor de Cinci, aş fi zis, în psihoza cu falşii medici, că doamna Cristina Tarcea, şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, e un fake magistrat.

Ne-a povestit astăzi, sub rezerva că amănuntele ni le oferă “cu altă ocazie”, un episod pe care îl ţine ascuns de cel puţin două luni.

Invitată de Valer Dorneanu, preşedintele Curţii Constituţionale, la o discuţie despre decizia referitoare la completele de 5 judecători, Tatăl Legilor a procedat ca un abuzator: i-a sechestrat telefonul în anticameră, iar apoi a stins lumina. După aşa-zisa discuţie, profund tulburată, fragila Mamă a Judecătorilor a plecat cu haina excesivului Tată al Legilor.

O aprigă româncă din popor ar fi sunat la 112, imediat după ce şi-ar fi recuperat telefonul. Dar Cristina Tarcea e o instituţie.

Nu i s-a părut nimic în neregulă atunci. N-a catadicsit nici măcar să strige ca strămoşii noştri romani sau ca toate guvernele: Fiat lux!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici