Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti va fi convocat sâmbătă. Prefectul Capitalei: Măsurile ce urmează a fi instituite vor fi „clarificate”

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti va fi convocat sâmbătă pentru adoptarea măsurilor care vor fi instituite de duminică, a anunţat prefectul Capitalei, Alin Stoica.

461 afișări
Imaginea articolului Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti va fi convocat sâmbătă. Prefectul Capitalei: Măsurile ce urmează a fi instituite vor fi „clarificate”

Prefectul Capitalei: Măsurile ce urmează a fi instituite vor fi „clarificate”

„Vom convoca mâine Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă. Se va publica între timp hotărârea şi vom lua măsurile care vor fi cu aplicabilitate de duminică”, a spus vineri seara Alin Stoica. Acesta a precizat că CSUMB va fi convocat sâmbătă „undeva, între orele 11.00 şi 14.00”.

Prefectul a anunţat că multe dintre măsurile care vor fi aplicate vor fi „clarificate”.

„Avem şi o serie de întrebări, ştim că sunt multe întrebări legate de partea asta, se colectează întrebările şi mâine vom avea mai multă claritate pe toate măsurile care se vor aplica”, a mai spus Stoica.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici