Competiţie într-o comună din Alba. Primarul ALDE a anunţat ce CÂŞTIGĂ satul cu cea mai ridicată prezenţă la referendumul pentru redefinirea familiei

Primarul comunei Şpring, din judeţul Alba, Daniel Rusu, a anunţat că va începe lucrările la reţeaua de apă din satul cu cel mai mare procent la referendumul pentru redefinirea familiei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

11289 afișări
Imaginea articolului Competiţie într-o comună din Alba. Primarul ALDE a anunţat ce CÂŞTIGĂ satul cu cea mai ridicată prezenţă la referendumul pentru redefinirea familiei

Foto: Facebook/Daniel-Gheorghe Rusu

Primarul ales în comuna Şpring pe listele ALDE la alegerile locale din 2016 a anunţat, duminică, pe pagina sa de Facebook, că voturile exprimate de localnici la referendum îl onorează.

„Mulţumesc din suflet tuturor celor care ieri şi astăzi şi-au exprimat dreptul de vot...asta arată respect faţă de mine şi faţă de această comună! Peste maxim o lună vor începe lucrările de investiţie, distribuţie apă în comuna Şpring! În semn de respect pentru locuitorii satului cu cel mai mare procent la VOT... voi începe lucrările din acea localitate! Vă mulţumesc încă o dată şi vă aştept la vot, în număr cât de mare! Votul Dvs. mă onorează!”, a scris Daniel Rusu pe Facebook.

Prezenţa la urne era, duminică la ora 16.00, în comuna Şpring, de 28,15 la sută, în timp ce în întreg judeţul Alba de 16,34 la sută, conform BEC.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici