Concert într-o secţie de votare. Membrii unui ansamblu folcloric au votat şi au cântat

Membrii unui ansamblu folcloric au votat şi au cântat într-o secţie de votare din judeţul Galaţi. Îmbrăcaţi în costume populare, 18 femei şi bărbaţi au ţinut un scurt spectacol în interiorul secţiei înainte de a vota, transmite corespondentul MEDIAFAX.

406 afișări

Surpriză mare pentru membrii biroului electoral al unei secţii de votare din satul Odaia Manolache din judeţul Galaţi. La votare au venit toţi membrii unui ansamblu folcloric din localitate, îmbrăcaţi în costume populare.

Înainte de a vota, ei au cântat melodia „Foaie verde, foi de cimbru, măi române să fi mândru”.

Surpriza a fost făcută în complicitate cu şefa ansamblului, care este membră în biroul electoral al secţiei de votare.

„Votarea este un moment de sărbătoare, de aceea au venit îmbrăcaţi în straie de sărbătoare şi au cântat. Au ales o melodie care ne reprezintă pe noi, ca popor. Eu sunt în biroul secţiei de votare şi ei au vrut să ne facă o surpriză, au venit îmbrăcaţi în costume populare la votare. Au venit după slujba de la biserică”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ecaterina Hulea.

Surpriza a fost pe gustul celor aflaţi în secţia de votare din Galaţi. Reprezentanţii ansamblului au anunţat că vor veni şi la viitoarele alegeri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici