Concerte în aer liber de Revelion 2020. Programul spectacolelor din Capitală

Bucureştenii care nu pleacă la munte pentru noaptea dintre ani pot petrece Revelionul în aer liber în Piaţa Constituţiei sau în Parcul Titan. Spectacolul organizat de Primăria Capitalei începe de la ora 17:30, iar pe scena din faţa Parlamentului vor urca trupele O-Zone, Haddaway şi Milli Vanilli.

3641 afișări
Imaginea articolului Concerte în aer liber de Revelion 2020. Programul spectacolelor din Capitală

Concerte în aer liber de Revelion 2020. Programul spectacolelor din Capitală

Petrecerea din Piaţa Constituţiei începe la ora 17:30, în seara de Revelion, şi se va încheia la miezul nopţii cu un show de artificii.

În cele peste şase ore de distracţie, 11 trupe şi artişti din România, Republica Moldova, Germania şi Statele Unite vor electriza atmosfera cu concerte live, promite Primăria Capitalei.

Unele dintre cele mai aşteptate momente la „Revelion 2020. Disco Night Fever” este prezenţa, pe scena din Piaţa Constituţiei, a unor trupe care au făcut istorie în muzica dance şi care, anul acesta, s-au reunit după o perioadă îndelungată de absenţă. Printre artiştii petrecerii se numără trupa André, cel mai longeviv trio masculin al scenei dance din România- 3rei Sud Est, faimosul duo internaţional – Milli Vanilli şi una dintre cele mai îndrăgite trupe de la începutul anilor 2000, O-Zone, reunită special pentru această ocazie.

Prima oră de concerte este rezervată concertelor Ovidiu Komornyik & OK BAND şi Cristi Minculescu, Valter & Boro, care aduc un tribut muzicii anilor ’80 din România. Hiturile dance se aud în Piaţa Constituţiei de la ora 18:30, cu prestaţia trupei André, urmată de „regii muzicii dance” din România, artiştii de la 3rei Sud Est. Pe scena din Piaţa Constituţiei vor urca, de la 19:30 până la 21:30, Vunk, Holograf, dar şi cântăreţul Horia Brenciu. În ultima parte a petrecerii „Revelion 2020. Disco Night Fever”, Piaţa Constituţiei va răsuna de hituri internaţionale. Astfel, începând cu ora 21:30, unii dintre cei mai reprezentativi artişti ai muzicii eurodance din anii ’90 cântă la Bucureşti melodii premiate cu Grammy, refrene care au ajuns întopurile Billboard Hot 100 pe mai multe continente şi titluri incluse în discuri de platină şi discuri de aur, anunţă Primăria Capitalei.

Vedetele pop ale anilor ‘90, Milli Vanilli, se întorc după 30 de ani cu hiturile care au făcut senzaţie în muzica dance-pop, ca „Girl You Know It’s True” sau „Blame It On The Rain”. Starul Milli Vanilli, Fabrice Morvan vina la Bucureşti alături de John Davis, una vocile din spatele proiectului de succes, în concertul Milli Vanilli Experience / Face Meets Voice.

Responsabil de unele dintre cele mai mari hituri dance ale anilor ’90, solistul grupului de euro-dance Snap!, rapperul american Turbo B. vine la Revelion 2020 urmat de veteranului clasamentelor muzicale Eurodance, artistul german Haddaway, care va interpreta hit-uri celebre precum „What Is Love”, „I Miss You” sau „Rock My Heart”.

Cu puţin înainte de miezul nopţii, trioul fenomen din Republica Moldova care a isterizat Europa la începutul anilor 2000, O-Zone, se reuneşte special pentru a cânta pe scena „Revelion 2020. Disco Night Fever”. Concertul O-Zone începe la ora 23:15 şi se termină chiar înainte de ora 24:00.

Trecerea dintre ani este celebrată cu un spectacol de artificii în Piaţa Constituţiei, care va încheia petrecerea dintre ani din Piaţa Constituţiei. Intrarea la eveniment este liberă.

 

Program complet „Revelion 2020. Disco Night Fever” :

17:30 – 17:55 Cristi Minculescu, Valter & Boro

18:00 – 18:25 Ovidiu Komornyik & OK BAND

18:30 – 18:55 André

19:00 – 19:30 3rei Sud Est

19:35 – 20:10 Vunk

20:15 – 20:45 Horia Brenciu & HB Orchestra

20:55 – 21:25 Holograf

21:30 – 22:00 Milli Vanilli Experience – Face meets Voice

22:05 – 22:35 Turbo B. formally of Snap!

22:40 – 23:10 Haddaway

23:15 – 23:58 O-Zone

Accesul în Piaţa Constituţiei se face de la ora 17:00, prin cele două intrări special amenajate, respectiv prin Bulevardul Libertăţii (intrarea dinspre Parcul Izvor) şi prin Bulevardul Libertăţii (intrarea dinspre Calea 13 Septembrie). În zonă se vor aplica restricţii rutiere din 31 decembrie, începând cu ora 13:00 până pe 1 ianuarie, la ora 6:00, fiind afectate bulevardele Unirii (tronsonul cuprins între Bd. I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei) şi Libertăţii (tronsonul cuprins între Bd. Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie).

Cei care nu doresc să meargă la spectacolul din Piaţa Constituţiei au ca alternativă petrecerea de pe 31 decembrie din parcul „Titan”, unde, începând cu ora 20.00, Primăria Sectorului 3 organizează Revelionul denumit „O noapte la superlativ”.

Revelionul 2020 din Parcul Titan aduce în prim-plan valori universal valabile, aşa cum sunt ele ilustrate muzical de artiştii invitaţi, muzicieni importanţi din muzica românească, respectiv Diana Matei şi Taraful Cleante, Mirela Vaida & Band, Ad Libitum Voices, Nightlosers, Bosquito, Puya, Holograf şi Cargo. La miezul nopţii, nelipsit va fi, binenţeles, spectacolul de focuri de artificii.

Accesul publicului la evenimentul din Sectorul 3 este, de asemenea, liber.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
revelion,
bucureşti,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici