Concertele din Piata Constituţiei, din a doua zi de Paşte, au fost anulate din cauza vremii

Primăria Generală a Capitalei a anunţat, luni, că Târgul de Paşte din Piaţa Constituţiei se va închide mai devreme din cauza vremii, iar concertele programate au fost anulate.

5137 afișări
Imaginea articolului Concertele din Piata Constituţiei, din a doua zi de Paşte, au fost anulate din cauza vremii

Concertele din Piata Constituţiei, din a doua zi de Paşte, au fost anulate din cauza vremii (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"Din cauza vremii neprietenoase, activităţile nu se pot desfăşura în condiţii normale, motiv pentru care porţile târgului se vor închide cu o zi mai devreme. Astfel, concertele programate pentru seara zilei de 17 aprilie, respectiv Lidia Buble, Vunk, Holograf şi Carla’s Dreams nu vor mai avea loc, din motive independente de organizatori", anunţă Primăria Capitalei printr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Târgul de Paşte din Bucureşti, intitulat "Tradiţii şi Flori de Sărbători", este cel mai mare eveniment dedicat Sărbătorilor Pascale din Capitală, fiind organizat de Primăria Capitalei prin CreArt – Centrul de Creaţie, Artă şi Tradiţie şi ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti.

Conform municipalitatii, în cele zece zile de eveniment, peste 10.000 de oameni au vizitat târgul, au tranzitat zona şi au participat la activităţile din Piaţa Constituţiei: târg de Paşte, zonă gastronomică, ateliere de creaţie pentru copii, trenuleţ şi carusel, expoziţie de iepuri şi miei, spectacole şi concerte ale unora dintre cei mai apreciaţi artişti din România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici