Concluzii înfiorătoare ale medicului legist. Cum au murit cei doi mecanici de locomotivă

Mecanicii locomotivei care a deraiat, sâmbătă, în judeţul Hunedoara, au murit pe loc, potrivit medicului legist care a efectuat autopsia, transmite corespondentul MEDIAFAX

32443 afișări
Imaginea articolului Concluzii înfiorătoare ale medicului legist. Cum au murit cei doi mecanici de locomotivă

Hunedoara: Medic legist: Decesul mecanicilor de locomotivă a survenit pe loc

”Cei doi au suferit politraumatisme prin accident feroviar, cu multiple traumatisme incompatibile cu viaţa. Au prezentat fracturi multiple, hemoragie internă. Decesul a survenit pe loc”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, medicul legist care a efectuat autopsia, Elena Lechinţeanu.

Sâmbătă după-amiază, doi mecanici de locomotivă au murit, după ce mai multe vagoane ale unui tren de marfă au deraiat în zona Merişor, în apropiere de Valea Jiului, judeţul Hunedoara.

Purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că accidentul feroviar s-ar fi produs din cauza unei defecţiuni la sistemul de frânare.

O comisie mixtă Procuratură/AGIFER (n.r. - Agenţia de Investigare Feroviară Română) anchetează accidentul.

Operatorul feroviar privat Unicom Tranzit, al cărui tren de marfă a deraiat, deţine mai multe certificări, printre care şi pe cea de ”securitate ocupaţională”, potrivit datelor postate pe site-ul transportatorului.

”Unicom Tranzit a fost certificată de către SRAC şi IQNET ca urmare a aplicării unui sistem de management al calităţii, al mediului şi al sanătăţii şi securităţii ocupaţionale, în conformitate cu cerinţele standardelor internaţionale (ISO 9001/2008, ISO 14001/2004, OHSAS 18001/2007)”, se arată pe site-ul societăţii.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici