Concurs de şah pe Aeroportul Otopeni. Campioni mondiali şi europeni au invitat pasagerii să participe

La terminalul Plecări al Aeroportului Internaţional Henri Coandă Bucureşti, a avut loc, luni, a doua ediţie a evenimentului dedicat iubitorilor de şah, „Henri Coandă Brainyport”, la care au participat şi pasageri, potrivit Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

328 afișări
Imaginea articolului Concurs de şah pe Aeroportul Otopeni. Campioni mondiali şi europeni au invitat pasagerii să participe

Concurs de şah pe Aeroportul Otopeni. Campioni mondiali şi europeni au invitat pasagerii să participe

Tinerii campioni europeni şi mondiali au provocat la o partidă de şah pasagerii prezenţi în aeroport, astfel oameni de toate vârstele şi naţionalităţi diferite s-au alăturat proiectului Brainyport.

Aceştia au primit, la finalul partidei, medalii şi diplome.

La eveniment au participat Vladimir Danilov, secretarul general al Federaţiei Române de Şah, dar şi reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti.

„Henri Coandă Brainyport II” face parte din programul «CNAB promovează valoarea!» şi suntem onoraţi să susţinem tinere talente, promovând acest sport al minţii, care înseamnă strategie, perspicacitate, inteligenţă şi reguli clare, la fel ca activitatea pe care o desfăşurăm şi noi, în fiecare zi, la aeroport”, a declarat Bogdan Mîndrescu, director general CNAB, potrivit unui comunicat de presă CNAB, remis MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici