Conferinţa "Cities of Tomorrow": Oprescu anunţă adaptarea sau refacerea pistelor pentru biciclişti

Pistele pentru biciclişti din Capitală vor fi adaptate, acolo unde se poate, sau refăcute, a declarat marţi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, la conferinţa "Cities of Tomorrow", precizând că a mers pentru consultanţă şi standarde la Copenhaga.

784 afișări
Imaginea articolului Conferinţa "Cities of Tomorrow": Oprescu anunţă adaptarea sau refacerea pistelor pentru biciclişti

Primarul general Sorin Oprescu (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Primarul Sorin Oprescu a vorbit despre cele mai importante proiecte din Capitală, arătând că, pe lângă proiectele de infrastructură rutieră, printre care podul de la Mihai Bravu, lucrările care vor începe la Pasajul Piaţa Sudului, cele la pasajul de la Casa Presei Libere şi la "autostrada urbană", municipalitatea va continua şi alte proiecte, inclusiv amenjarea de piste pentru biciclişti.

"Sigur, sunt şi pistele de biciclete care o perioadă au fost foarte bune, apoi am constatat că ne-am grăbit în anii 2006 - 2007, când aveam sarcini de la Uniunea Europeană - recomandări, nu sarcini - şi-am tras nişte piste de biciclete în Bucureşti cu copaci la mijloc", a spus Sorin Oprescu, la conferinţa "Cities of Tomorrow": dezvoltarea urbană, încotro?, organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germanǎ (AHK Romania) şi MEDIAFAX.

Edilul Capitalei a precizat că a mers pentru consultanţă şi standarde la Conpenhaga, arătând că acolo unde se vor putea "adapta", actualele piste vor fi adaptate, iar acolo unde nu se va putea face acest lucru, acestea vor fi refăcute.

Peste 200 de persoane participă la conferinţa "Cities of Tomorrow", organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană şi agenţia de presă MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici