Confesiunea unei vedete mondiale: „Sunt aproape de moarte, dar nu mă simt deranjată”

„Sunt foarte conştientă că sunt mai aproape de moarte. Şi nu mă deranjează”, a declarat Jane Fonda, o actriţă şi activistă în vârstă de 84 de ani, într-un interviu acordat reţelei CBS.

4921 afișări
Imaginea articolului Confesiunea unei vedete mondiale: „Sunt aproape de moarte, dar nu mă simt deranjată”

Confesiunea unei vedete mondiale: „Sunt aproape de moarte, dar nu mă simt deranjată”

Vedeta, care promovează noul sezon al serialului de comedie Netflix „Grace and Frankie”, unde joacă alături de Lily Tomlin, a explicat: „Ceea ce mă deranjează este că corpul meu practic nu este al meu! Genunchii mei nu sunt ai mei, şoldurile mele nu sunt ale mele, umărul meu nu este al meu. Mă recunosc doar pe faţă”.

Fonda, ale cărei videoclipuri de aerobic din anii 1980 s-au vândut în peste 17 milioane de exemplare în întreaga lume, a adăugat: „Adevărul este că sunt încă în viaţă şi la locul de muncă. Deci wow!... Cui îi pasă dacă nu am vechile mele articulaţii? Şi nu mai pot schia, pedala sau alerga?

Poţi fi bătrân la 60 de ani şi poţi fi cu adevărat tânăr la 85 de ani!” a adăugat Fonda, care, în cel mai longeviv serial Netflix, o interpretează pe Grace, o femeie care se împrieteneşte cu Frankie (Lily Tomlin), după ce cei doi descoperă că soţii lor sunt îndrăgostiţi.


desc img
Fonda şi Tomlin într-o scenă din „Grace şi Frankie”
„Când nu sunt cu Lily câteva zile - a spus diva revistei „The Hollywood Reporter ”-, mi-e dor de ea. Este viscerală. Are un umor care vine din adâncul interiorului. Este plin de suflet, nu este cinic şi nu este niciodată pe cheltuiala nimănui. Ea este prima care acordă credit partenerului ei de viaţă, Jane Wagner (scenarist, regizor şi producător de film, colaborator şi soţia lui Lily Tomlin, ed.), pentru calitatea şi profunzimea umorului său, dar ea este cea care îl întruchipează şi îi dă viaţă cu diferitele sale personaje ».

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici