Conflict într-un club din Capitală: Un cetăţean bulgar a ajuns la spital după ce s-a bătut cu un conaţional

Un cetăţean bulgar a ajuns la spital, sâmbătă noapte, după ce s-a bătut într-un club din Sectorul 2 al Capitalei cu un conaţional, care în timpul altercaţiei l-a lovit în zona feţei cu un pahar, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

114 afișări
Imaginea articolului Conflict într-un club din Capitală: Un cetăţean bulgar a ajuns la spital după ce s-a bătut cu un conaţional

Conflict într-un club din Capitală: Un cetăţean bulgar a ajuns la spital după ce s-a bătut cu un conaţional (Imagine: Razvan Chirita/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit lui Niculae, cei doi cetăţeni bulgari au început să se certe din cauza unei tinere, însă conflictul a escaladat şi unul dintre aceştia l-a lovit pe celălalt cu un pahar în zona feţei.

Bărbatul lovit a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în stare stabilă.

Celălalt bărbat a mers singur la Secţia 7 de Poliţie, unde urmează să fie audiat în prezenţa unui translator autorizat, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Alexandru Niculae a mai spus că poliţiştii fac verificări pentru loviri şi alte violenţe, însă aceasta este o infracţiune pentru care legea prevede că trebuie să existe plângere prealabilă a persoanei vătămate. Poliţiştii vor strânge date, pentru ca, în cazul în care victima va face plângere, să poată fi începută cercetarea.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul care a ajuns la unitatea sanitară avea zgârieturi la un obraz, acesta plecând din spital după ce a primit îngrijiri medicale.

Surse din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că incidentul a avut loc în clubul Bamboo, Mihail Mihov fiind lovit în faţă cu un pahar de către Kalin Todorov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici