Conflict între doi inspectori ai ITM Dolj, pe holurile instituţiei. Unul reclamă că a fost bătut

Un inspector de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Dolj, candidat la şefia instituţiei, susţine că a fost bătut şi înjurat de către un coleg, care este tatăl actualului şef al instituţiei, luni dimineaţă, pe holurile ITM, iar cel acuzat neagă, spunând că a fost doar o "altercaţie verbală".

961 afișări
Imaginea articolului Conflict între doi inspectori ai ITM Dolj, pe holurile instituţiei. Unul reclamă că a fost bătut

Conflict între doi inspectori ai ITM Dolj, pe holurile instituţiei. Unul reclamă că a fost bătut (Imagine: Arhiva MediafaxFoto)

Conflictul a avut loc luni dimineaţă, între Marius Secu, inspector la ITM Dolj şi candidat pentru postul de inspector-şef al instituţiei şi Mihail Mohora, inspector la aceeaşi instutuţie. Mihail Mohora este tatăl lui Cătălin Mohora, actualul director interimar al ITM şi candidat pentru un nou mandat la conducerea instituţiei.

Marius Secu îl acuză pe Mihail Mohora că a intervenit la Prefectura Dolj pentru ca această instituţie să îi respingă dosarul de participare la concursul pentru postul de inspector-şef al ITM. El susţine că a fost înjurat şi bătut de inspectorul Mihail Mohora, luni dimineaţă, pe holurile Inspectoratului Teritorial de Muncă.

"M-a agresat fizic şi verbal. Mi-a dat o palmă şi m-a înjurat cu cuvinte pe care greu le pot reproduce. Eu i-am replicat: «de ce daţi în mine, nici tata nu a dat în mine?». Săptămâna trecut domnul Mohora a discutat cu cineva de la Prefectură să îmi respingă dosarul şi acum, chipurile, spune că am avut eu tupeul să depun contestaţie", a declarat corespondentului MEDIAFAX Marius Secu.

În urma acestui incident, Secu a mers la Institutul Medico-Legal din Craiova, unde i-a fost eliberat un certificat medico-legal pentru două zile de îngrijiri medicale. El susţine că va depune şi o plângere la Poliţie împotriva lui Mihail Mohora, pentru loviri şi ameninţări.

De partea cealaltă, inspectorul Mihail Mohora susţine că Secu este cel care a început scandalul.

"M-a luat azi dimineaţă de pe holurile instituţiei, susţinând că aş fi făcut eu nu ştiu ce şi că din cauza mea i s-a respins lui dosarul. Eu nu am nicio treabă. Ba chiar eu am fost cel care l-am angajat aici. Cum să fac eu aşa ceva, eu nu pot. Nu l-am lovit. A avut loc într-adevăr o altercaţie verbală, la modul că i-am zis «lasă-mă, bă, băiatulule, nu te mai ţine după mine»", a declarat Mihail Mohora.

Până în prezent, la Poliţie nu fusese depusă nicio plângere în acest caz, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dolj, Adian Căpraru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici