Conflict între rude ale lui Bercea Mondial în faţa Tribunalului Olt. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor - VIDEO

Jandarmii au intervenit, miercuri dimineaţă, la Tribunalul Olt, pentru aplanarea unui conflict izbucnit între rude ale lui Bercea Mondial, după ce instanţa a decis amânarea judecării cererii acestuia de eliberare provizorie sub control judiciar.

41 afișări
Imaginea articolului Conflict între rude ale lui Bercea Mondial în faţa Tribunalului Olt. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor - VIDEO

Conflict între rude ale lui Bercea Mondial în faţa Tribunalului Olt. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Miercuri dimineaţă, când Tribunalul Olt urma să judece cererea de eliberare provizorie sub control judiciar a lui Sandu Anghel, la instanţă au sosit rude ale acestuia.

După ce magistraţii au decis amânarea judecării cererii, între rudele lui Bercea Mondial a izbucnit un scandal, acestea îmbrâncindu-se în faţa clădirii instanţei şi aducându-şi reciproc acuzaţii.

Pentru aplanarea conflictului a fost necesară intervenţia jandarmilor, persoanele respective plecând în cele din urmă din faţa tribunalului.

Video stirileprotv.ro

Bercea Mondial a fost adus, miercuri dimineaţă, la Tribunalul Olt, care urma să judece cererea acestuia de eliberare sub control judiciar

Magistraţii Tribunalului Olt au amânat însă pentru joi judecarea cererii de eliberare provizorie sub control judiciar a lui Sandu Anghel, pe motiv că nu a ajuns dosarul de la Curtea de Apel Craiova.

Sandu Anghel a fost arestat de Tribunalul Olt într-un dosar în care este cercetat pentru tentativă la omor, după ce şi-ar fi înjunghiat nepotul, Ionuţ Anghel, zis Mercedes, care a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.

După incident, atât Ionuţ Anghel, zis Mercedes, cât şi rudele tânărului aflate în localul unde a avut loc altercaţia au susţinut că victima a fost înjunghiată de către Bercea Mondial.

Ulterior, rudele tânărului înjunghiat şi-au schimbat declaraţiile, afirmând că cel care l-a înjunghiat pe Mercedes este unul dintre fiii minori ai lui Bercea Mondial.

Sandu Anghel, arestat pentru tentativă la omor calificat, susţine în declaraţia dată instanţei că este convins că "atitudinea sa ilicită nu va ajunge să fie sancţionată penal", date fiind "alianţe" cu persoane publice importante, "care i-au botezat pe fiii săi", potrivit referatului Tribunalului Olt.

Bercea Mondial este cunoscut ca făcând parte din lumea interlopă din judeţul Olt, presa relatând că acesta a fost implicat în mai multe lupte între grupările interlope, iar în urmă cu câţiva ani a fost cercetat pentru evaziune fiscală.

Membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, au fost cercetaţi de Poliţia Olt, în ultimii cinci ani, în aproximativ 120 de dosare penale, majoritatea fiind constituite în urma unor plângeri făcute între ei, iar în prezent mai sunt în lucru şase dosare penale pe numele lui Bercea Mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici