Consilierii municipali au aprobat anularea abonamentelor RATB gratuite pentru funcţionarii publici

Consilierii generali au aprobat, luni, proiectul care anulează acordarea de abonamente gratuite pentru funcţionarii publici din Capitală pe mijloacele de transport de suprafaţă.

85 afișări
Imaginea articolului Consilierii municipali au aprobat anularea abonamentelor RATB gratuite pentru funcţionarii publici

Consilierii municipali au aprobat anularea abonamentelor RATB gratuite pentru funcţionarii publici (Imagine: Andrei Moise/Mediafax Foto)

Potrivit proiectului de hotărâre aprobat luni, consiliile locale ale celor şase sectoare ale Capitalei pot decide acordarea de gratuităţi pe transportul public de suprafaţă pentru personalul propriu cu condiţia suportării din bugetul propriu a costurilor aferente care vor fi decontate de către Regia Autonomă de Transport Bucureşti.

Pentru angajaţii Primăriei Capitalei, aparatul municipalităţii va hotărî care dintre aceştia vor avea dreptul la gratuitate pe transportul în comun de suprafaţă.

Astfel, direcţiile de specialitate din cadrul PMB vor hotărî care sunt angajaţii care vor beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport în comun de suprafaţă.

Sorin Oprescu i-a cerut, în 5 iulie, directorului RATB să anuleze cele aproximativ 12.000 de abonamente de care beneficiază angajaţii primăriilor.

Primarul Capitalei a precizat atunci că prin neacordarea de abonamente funcţionarilor din primării se va economisi aproape un milion de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici