Video Consilierul prezidenţial pe Educaţie, Ligia Deca, a vorbit în direct la Mediafax Live - VIDEO

Consilierul pe Educaţie al Administraţiei Prezidenţiale, Ligia Deca, a vorbit la Mediafax Live, despre schimbările de sistem din învăţământ, despre dezbaterile naţionale pe teme de educaţie care au avut loc în ultimul an şi despre cum învaţă copiii în şcolile din România.

542 afișări

De asemenea,  invitata a discutat şi despre vizita preşedintelui Francois Hollande la Extreme Light Infrastructure - Nuclear Physics (ELI-NP), cunoscut drept „Laserul de la Măgurele”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici