Consilierul primarului PNL Tulcea şi-a dat demisia. Acesta a jignit-o pe Ana Maria Popescu

  • PNL Tulcea se distanţează de Ştefan Caraman, consilier PNL al primarului din Tulcea pe probleme de sport, care a jignit-o pe sportiva Ana Maria Popescu, numind-o „ţoapă”, după ce a refuzat să dea mâna cu ministrul Sportului, Eduard Novak.
  • Caraman şi-a dat demisia.
  • Ştefan Caraman şi-a şters ulterior postarea.
6896 afișări
Imaginea articolului Consilierul primarului PNL Tulcea şi-a dat demisia. Acesta a jignit-o pe Ana Maria Popescu

PNL Tulcea a transmis că opinia lui Ştefan Caraman „este pur personală şi nu reflectă punctul de vedere al PNL Tulcea legat de acest subiect”.

Considerăm că modul în care şi-o expune (opinia - n.r.), este greşit. Ana Maria Popescu este una dintre marile noastre campioane şi ne bucurăm cu toţii de fiecare succes pe care îl obţine pentru România”, au transmis cei de la PNL Tulcea.

Ştefan Caraman, care era consilierul primarului din Tulcea pe probleme de sport, a demisionat.

Ştefan Caraman, consilier PNL al primarului din Tulcea pe probleme de sport, a jignit-o grav pe vicecampioana Ana Maria Popescu, pentru că a refuzat să dea mâna cu ministrul Sportului, Eduard Novak, la întoarcerea de la Jocurile Olimpice.

Aleph News a redat postarea lui Ştefan Caraman, care a fost, ulterior, ştearsă de pe pagina sa de Facebook:

Gest de mare tzoapa al Anei Maria Popescu, refuzând să strângă mâna ministrului sportului; pentru că: dacă sunt probleme cu federaţia, ministerul, CIO, are cine să negocieze cu ei, poate de vină e şeful federaţiei, căci tot ei e aleg acolo între ei; şi astea se rezolva în birouri, nu în flegme. Ministrul Novak este sportiv ca şi ea, e medaliat olimpic, e un caracter rar având în vedere situaţia lui medicală, ca om nu merita aşa ceva, mai ales de la un alt coleg sportiv. Dacă a făcut o declaraţie nefericită, o puteau regla amândoi face to face; dar să-l laşi cu mâna întinsă şi să treci precum o putoare pe lângă clientul cu bani puţini, asta arată că degeaba eşti campion la sport, dacă eşti codaş la bun simţ modul asta gherţoiesc de a te purta în public este, vrei nu vrei, un model pentru ceilalţi. Deci asta trebuie să facem când suntem supăraţi pe oficiali (buni, răi, sunt oficiali), îi scuipăm în gură şi îi înjurăm de mamă, că avem noi frustrări, nu? Ivan, Nadia, Lipă, Szabo, Silivaş, Vastag, Covaliu n-ar fi făcut niciodată aşa ceva în public, niciodată; şi aia au luat medalii un snop, au fost şi sunt în Panteonul sportului mondial, doamna asta cifută din păcate nu gestul şi declaraţiile ei îmi întăresc convingerea că sportivii ăştia de după ’89 au devenit nişte piţipoance pline de ifose, nişte prestatori pentru bani şi atât.

Nu tu eleganţă, nu tu educaţie, nu tu caracter, nu tu respect de sine; nu, tată, doar fitze. Dacă sportul românesc e subfinanţat (şi mă refer la cel de nişă, cum e şi sabia), e o povara a statului român, e incompetenţa a tuturor (căci în sistem sunt, de altfel, tot campioni olimpici sau foşti sportivi), e „aşa a vrut Dumnezeu”, e ce doriţi voi, dar nu te obligă nimeni să rămâi cu mâna întinsă dacă vezi că nu primeşti; mai ales când porţi pe ţine tricolorul; nu ai voie; şi în niciun caz să te comporţi că o tzoapa şi până la urmă a fi nesimţit e doar despre ţine şi nu despre ministrul Novak, nici despre CIO, nici despre nimeni, e de la mă-ta de acasă; şi nu are nicio legătură cu spiritul olimpic, niciuna m-am bucurat de medalia sportivei, bravo ei, dar din punctul meu de vedere nu merită să o poarte la gât ci să şi-o bage în fund. PS: băbaciunea are de învăţat de la tânărul şi fenomenal de şarmantul înotător român; omul a venit la Olimpiada să se distreze; el e campion prin atitutinde, de aceea e atât de iubit de toată lumea deşi n-a câştigat încă o medalie; el e cu adevărat sportiv olimpic; notă 10 pe linie“, a scris Ştefan Caraman, coordonator al Biroului sport şi cultură al Primăriei Tulcea.

Au ieşit dezbateri aprinse în România după ce Eduard Novak, ministrul Sportului, a afirmat că spadasina Ana-Maria Popescu nu ar fi luat medalia de aur la JO de la Tokyo nici dacă bugetul Federaţiei de Scrimă ar fi fost mai mare cu 5 milioane de lei.

Odată întoarsă în ţară, pe aeroportul Otopeni, spadasina a refuzat să dea mâna cu ministrul Eduard Novak, iar la conferinţa de presă sportiva a avut un mesaj tranşant la adresa celor care conduc sportul în România, adresându-se lui Eduard Novak: „Am crezut că mă aşteptaţi cu acel cec de 5 milioane. Dar nu e nimic, şi mai târziu e bine.”

Momentul în care sportiva a refuzat să dea mâna cu ministrul Sportului a fost postat pe pagina de Facebook a demnitarului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici