Consiliul General al Municipiului Bucureşti a respins bugetele Companiilor Municipale, înfiinţate de administraţia condusă de Gabriela Firea

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a respins, joi, proiectul privind aprobarea bugetelor pentru 19 companii municipale înfiinţate de administraţia condusă de Gabriela Firea. Bugetul celor 19 companii era de aproape un miliard de lei, dintre care peste 300 de milioane pentru salarii.

674 afișări
Imaginea articolului Consiliul General al Municipiului Bucureşti a respins bugetele Companiilor Municipale, înfiinţate de administraţia condusă de Gabriela Firea

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a respins bugetele Companiilor Municipale

Consilierii USR şi cei ai PNL au votat împotriva proiectelor care prevedeau aprobarea bugetelor pentru cele 19 companii municipale, iar cei de la PMP s-au abţinut.

Reprezentanţii USR şi PNL au cerut încă de la începutul şedinţei retragerea acestor proiecte de pe ordinea de zi, menţionând că sunt ilegale.

În replică, Marius Coaje, consilierul Gabrielei Firea, cel care coordonează reabilitarea clădirilor cu risc seismic din Bucureşti, a precizat, după votul negativ, că această reabilitare este pusă în pericol de către consilierii opoziţiei.

Reamintim că la sfârşitul anului trecut, Curtea de Apel Bucureşti a decis că aceste companii au fost înfiinţate fără respectarea legii, adică cu votul unei majorităţi simple.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici