Consiliul Judeţean, în negocieri avansate pentru introducerea unui charter de vară pe ruta Suceava-Antalya

CJ Suceava se află în negocieri avansate privind localizarea unui avion al unei companii private pe aeroportul sucevean în vederea efectuării de curse regulate interne şi internaţionale, dar şi pentru zboruri directe spre Antalaya sau cu o companie low-cost pentru zboruri internaţionale.

1176 afișări
Imaginea articolului Consiliul Judeţean, în negocieri avansate pentru introducerea unui charter de vară pe ruta Suceava-Antalya

Consiliul Judeţean Suceava, în negocieri avansate pentru introducerea unui charter de vară pe ruta Suceava-Antalya

Autorităţile sucevene sunt "aproape de finalizare" privind introducerea unui charter de vară pe ruta Suceava-Antalya cu frecvenţă regulată, cu o companie low-cost pentru introducerea unei curse internaţionale, dar şi cu o companie privată care să localizeze un avion pe Aeroportul Suceava pentru efectuarea de curse regulate interne şi internaţionale, a declarat, vineri, preşedintele CJ Cătălin Nechifor.

El a mai anunţat că, de la 1 martie, Tarom va opera curse în fiecare zi cu excepţia zilei de sâmbătă cu over-night, cu plecare de pe Suceava la 5.55 şi aterizare pe Suceava la 22.30. Nechifor a menţionat că în acest fel vor putea fi accesate cu uşurinţă 20 de destinaţii externe cu stop-over pe Otopeni, la preţuri convenabile.

"Avem o plajă mai largă de zbor prin Tarom şi sper să vedem asta şi în creşterea traficului de la 1 martie", a spus Nechifor.

Aeroportul Suceava a fost redeschis traficului aerian internaţional din 25 octombrie 2015, după ce a fost închis din ianuarie 2014 pentru lucrări de modernizare fiind construită o nouă pistă, implementat un sistem de balizaj competitiv, s-a construit un nou turn de control şi a fost reamenajată aerogara.

 

Nechifor a menţionat că aeroportul sucevean are cea mai bună infrastructură aeroportuară din ţară, după Otopeni.

Preşedintele CJ Suceava, declara Cătălin Nechifor, a declarat la sfârşitul anului trecut, într-o întâlnire la care au participat oamenii de afaceri din judeţele Suceava şi Botoşani, că pentru ca de pe Aeroportul Suceava să se zboare spre toate destinaţiile dorite de locuitorii acestei zone să fie înfiinţată o companie a acestei zone, "Bucovina Airlines".

"Visul meu este să avem la Suceava şi Botoşani o companie a noastră, «Bucovina Airlines»" a spus Nechifor, care a adăugat că această companie ar urma să aibă zboruri spre destinaţiile dorite de locuitorii regiunii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici