Constanţa: Adolescent de 15 ani, cercetat de poliţişti după ce ar fi bătut şi violat o bătrână

Un adolescent în vârstă de 15 ani este cercetat de poliţiştii din Constanţa după ce ar fi bătut şi ar fi violat o femeie de 87 de ani din satul Esechioi, el fiind supus şi unei examinări medico-legale pentru a se stabili dacă are discernământ.

117 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Adolescent de 15 ani, cercetat de poliţişti după ce ar fi bătut şi violat o bătrână

Constanţa: Adolescent de 15 ani, cercetat de poliţişti după ce ar fi bătut şi violat o bătrână (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, poliţiştii din comuna Ostrov au fost alertaţi, în noaptea de marţi spre miercuri, de o femeie în vârstă de 87 de ani din satul Esechioi, care a reclamat că un bărbat a intrat în locuinţa ei, a bătut-o şi a violat-o.

Poliţiştii care s-au deplasat la locuinţa femeii au constatat că aceasta fusese rănită la încheieturile mâinilor şi la gură şi au transportat-o la Serviciul de Medicină Legală Constanţa, unde a fost examinată şi i s-a eliberat un certficat care atestă agresiunea suferită.

În urma investigaţiilor, poliţiştii au identificat autorul agresiunii în scurt timp, acesta fiind un adolescent în vârstă de 15 ani. El a fost examinat medico-legal în vederea stabilirii discernământului, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia dispunând administrarea probelor de constatare tehnico-ştiinţifică cu maximă celeritate pentru a se lua măsuri preventive în scurt timp.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din Ostrov, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici