Constanţa: Adolescenţi înjunghiaţi de un amic, după o ceartă pe stradă

Doi adolescenţi din Constanţa au ajuns la spital după ce au fost înjunghiaţi în plină stradă, sâmbătă dimineaţă, de către un amic despre care le-au spus anchetatorilor că ar fi consumat substanţe halucinogene, transmite corespondentul MEDIAFAX.

129 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Adolescenţi înjunghiaţi de un amic, după o ceartă pe stradă

Constanţa: Adolescenţi înjunghiaţi de un amic, după o ceartă pe stradă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, fapta s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 01.00, pe strada Brizei, din cartierul Poarta 6, din municipiul Constanţa.

Oamenii legii au fost anunţaţi, prin Serviciul unic de urgenţă 112, chiar de către unul dintre adolescenţi, ambii în vârstă de 16 ani.

Aceştia le-au spus anchetatorilor că s-ar fi luat la ceartă de la o fată, iar apoi amicul lor, care s-ar fi aflat sub efectul unor substanţe halucinogene, a scos un cuţit cu care i-a lovit. Ei au apucat să meargă până la locuinţa unuia dintre ei şi apoi au sunat după ajutor.

Victimele au fost transportate cu o ambulanţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cei doi nu au fost răniţi grav, dar vor rămâne sub supraveghere medicală.

În urma declaraţiilor victimelor şi ale unor martori, poliţiştii au reuşit identificarea agresorului, un adolescent în vârstă tot de 16 ani, continuând cercetările pentru depistarea sa.

În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării răniţilor, se va face şi încadrarea juridică corespunzătoare a faptei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici