Constanţa: Anchetă a Poliţiei după ce o femeie şi un bărbat au fost găsiţi morţi în casă

Poliţiştii constănţeni au început o anchetă după ce o femeie şi un bărbat au fost găsiţi, luni, morţi în locuinţa femeii, primele date arătând că ar fi vorba despre o moarte accidentală, transmite corespondentul MEDIAFAX.

445 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Anchetă a Poliţiei după ce o femeie şi un bărbat au fost găsiţi morţi în casă

Constanţa: Anchetă a Poliţiei după ce o femeie şi un bărbat au fost găsiţi morţi în casă (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Pompierii constănţeni au fost solicitaţi, luni, pentru deblocarea unei uşi, la o locuinţă situată pe strada Bogdan Vasile din municipiul Constanţa.

Solicitarea a fost făcută de către un bărbat care locuia la adresa respectivă cu chirie. Acesta fusese plecat din localitate de sărbători, iar când s-a întors, proprietara, o femeie în vârstă de 64 de ani, nu a răspuns la uşă sau la telefon.

După ce au pătruns în casă, pompierii au descoperit trupul neînsufleţit al femeii, alături de cel al unui bărbat de aproximativ 60 de ani, a cărui identitate nu a fost stabilită încă.

Cazul a fost preluat de poliţiştii constănţeni care au declarat că pe trupurile celor doi nu sunt urme vizibile de violenţă, iar în casă nu sunt dovezi de răvăşire.

De asemenea, nu au fost găsite bilete de adio.

Din declaraţiile vecinilor a reieşit că femeia utiliza pentru a se încălzi un radiator cuplat la o butelie, astfel că este posibil ca victimele să se fi intoxicat cu gaz din cauza unei defecţiuni a instalaţiei.

Trupurile celor doi au fost transportate de morgă, pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor deceselor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici