Constanţa: Bărbat mort după ce a fost lovit de tren când încerca să traverseze calea ferată cu un ATV

Un bărbat de 46 de ani a murit, duminică seara, în staţiunea Neptun, după ce a fost lovit de trenul Mangalia-Arad în timp ce încerca să traverseze calea ferată cu un ATV, fără să se asigure, pentru scoaterea victimei de sub tren fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de pompieri.

253 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Bărbat mort după ce a fost lovit de tren când încerca să traverseze calea ferată cu un ATV

Constanţa: Bărbat mort după ce a fost lovit de tren când încerca să traverseze calea ferată cu un ATV (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică seara, în zona Neptun-Olimp pentru scoaterea unui bărbat de sub un tren.

Bărbatul respectiv, în vârstă de 46 de ani, aflat pe un ATV, a încercat să traverseze calea ferată fără să se asigure şi a fost lovit de trenul care circula pe ruta Mangalia-Arad.

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj de pompieri de la Mangalia, care a scos victima de sub tren, însă cadrele medicale sosite acolo au constatat decesul bărbatului.

Trenul Mangalia-Arad a rămas staţionat la locul accidentului câteva zeci de minute.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici