Constanţa: Bărbat strivit de excavatorul pe care încerca să-l repare

Un bărbat din localitatea constănţenă Ovidiu a murit, sâmbătă dimineaţă, strivit de excavatorul pe care încerca să-l repare, cazul fiind în prezent cercetat de inspectorii de muncă din Constanţa.

173 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Bărbat strivit de excavatorul pe care încerca să-l repare

Constanţa: Bărbat strivit de excavatorul pe care încerca să-l repare (Imagine: Publimedia/Octav Ganea)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa, bărbatul, în vârstă de 61 de ani, era angajat cu contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată ca maşinist terasamente la firma de construcţii ABC Val.

Sâmbătă dimineaţă, el încărca deşeuri de construcţii în autobasculante, în curtea unei firme de construcţii din Constanţa, iar la un moment dat a constatat că utilajul nu mai funcţionează cum ar trebui.

Bărbatul a coborât din cabina buldoexcavatorului pentru a remedia defecţiunea şi a intrat sub excavator fără să-l asigure, moment în care utilajul a pornit şi l-a strivit.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de Ambulanţă, dar cadrele medicale, deşi au încercat resuscitarea bărbatului, nu au putut să-i salveze viaţa.

Cazul este cercetat de către inspectorii de muncă, sub coordonarea unui procuror.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici