Constanţa: delfinii şi leii de mari salvaţi din Ucraina încep antrenamentele cu public

Cei 4 delfini şi cei 3 lei de mare aduşi din Ucraina la Delfinariul din Constanţa încep duminică antrenamentele cu public. În ultimele 30 de zile, mamiferele au stat în carantină, deoarece au venit din afara UE.

232 afișări
Imaginea articolului Constanţa: delfinii şi leii de mari salvaţi din Ucraina încep antrenamentele cu public

Constanţa: delfinii şi leii de mari salvaţi din Ucraina încep antrenamentele cu public

Reprezentanţii Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa anunţă că mamiferele salvate din oraşul Harkov, Ucraina, au ieşit din carantină şi s-au adaptat perfect noilor condiţii de la Delfinariul constănţean.

Începând de duminică, vedetele Delfinariului, delfinii Ni Ni şi Chen Chen, fac antrenamente cu noi companioni. Este vorba despre antrenamente cu public, programate la orele 12.00 şi 15.00.

Cei şase delfini vor putea fi admiraţi şi în timpul antrenamentelor de luni şi marţi, mai spun reprezentanţii Delfinariului.

În pauze, publicul va face cunoştinţă şi cu cei trei lei de mare, Zoysa, Loredana şi Alex.

Delfinii şi leii de mare au fost aduşi din Harkov în urmă cu peste o lună. Ei au stat o perioadă scurtă la Odesa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici