Constanţa: Femeie omorâtă de explozia unei centrale termice, într-o căşărie

O femeie de aproximativ 40 de ani a murit, sâmbătă dimineaţă, fiind prinsă sub resturile unei centrale termice care a explodat într-o căşărie privată, din satul constănţean Dorobanţu.

271 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Femeie omorâtă de explozia unei centrale termice, într-o căşărie

Constanţa: Femeie omorâtă de explozia unei centrale termice, într-o căşărie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor, explozia a avut loc sâmbătă dimineaţă, în interiorul unei clădiri din comuna Dorobanţu, în care funcţiona o căşărie.

În urma deflagraţiei, o femeie a fost prinsă sub cazanul centralei, fiind cerut ajutor prin Serviciul 112.

La faţa locului, au ajuns echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea” al judeţului Constanţa, care au scos trupul femeii dintre resturile centralei, precum ;i echipaje ale Poliţiei şi Ambulanţei, dar medicii nu au putut decât să constate decesul victimei.

Trupul femeii a fost dus la morgă pentru necropsie, iar cazul este cercetat atât de poliţişti, cât şi de c[tre angajaţi ai ISU "Dobrogea”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici