Constanţa: O femeie a fost omorâtă pe trecerea pentru pietoni în prima zi a noului an

O femeie a fost omorâtă în prima zi a noului an, în timp ce traversa pe marcajul pietonal un bulevard din municipiul Constanţa, iar alta a fost rănită de o maşină condusă de un şofer aflat la volan sub influenţa alcoolului şi care avea permisul de conducere suspendat.

193 afișări
Imaginea articolului Constanţa: O femeie a fost omorâtă pe trecerea pentru pietoni în prima zi a noului an

Constanţa: O femeie a fost omorâtă pe trecerea pentru pietoni în prima zi a noului an (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Rutier Constanţa, accidentul s-a petrecut în jurul orei 06.30, în dreptul Liceului de Telecomunicaţii, când cele două femei, una în vârstă de 59 de ani, iar cealaltă de 25 de ani, au încercat să traverseze bulevardul Alexandru Lăpuşneanu pe trecerea pentru pietoni.

Ele au fost lovite în plin de un şofer de 28 de ani, care conducea un autoturism dinspre strada I.L. Caragiale către bulevardul Tomis.

În urma accidentului, femeia de 59 de ani a murit pe loc, trupul ei fiind aruncat la mai mulţi metri de locul impactului, iar cea de-a doua victimă a fost transportată la spital cu răni uşoare, dar în stare de şoc.

După producerea accidentului, tânărul şi-a continuat drumul şi şi-a abandonat maşina la ieşirea din oraş. El a fost identificat ulterior de către poliţişti, iar când a fost testat cu aparatul etilotest s-a constatat că era sub influenţa alcoolului, având o alcoolemie de 0,99 mg/ litru alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, oamenii legii au mai stabilit că avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

El s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă, conducere în stare de ebrietate şi părăsira locului accidentului, urmând să fie prezentat în instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici