Constanţa: Percheziţii la penitenciar şi la persoane suspectate de înşelăciuni prin metoda Accidentul

Zeci de poliţişti au descins, miercuri, la Penitenciarul Poarta Albă şi locuinţele unor persoane din judeţul Constanţa suspectate de înşelăciuni prin metoda "Accidentul", prin care au produs un prejudiciu de peste 140.000 de lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

516 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Percheziţii la penitenciar şi la persoane suspectate de înşelăciuni prin metoda Accidentul

Constanţa: Percheziţii la penitenciar şi la persoane suspectate de înşelăciuni prin metoda Accidentul (Imagine: Shutterstock)

Peste 50 de poliţişti desfăşoară 12 percheziţii, dintre care 11 în municipiul Constanţa şi una la Penitenciarul de la Poarta Albă, la persoane bănuite de înşelăciuni prin metoda "Accidentul".

Astfel, sunt vizaţi 15 suspecţi, care, în perioada iunie - august 2015, ar fi înşelat mai multe persoane din Constanţa, se arată într-un comunicat al Poliţiei Judeţene Constanţa.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este de 72.000 de lei şi 16.000 de euro.

La finalizarea acţiunii, suspecţii vor fi duşi la Secţia 1 Poliţie Constanţa pentru audieri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici