Constanţa: Percheziţii la persoane bănuite de evaziune şi spălare de bani. Prejudiciul - 5 milioane euro

Poliţiştii din Constanţa fac, miercuri dimineaţă, mai multe percheziţii în judeţ, la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani, cu un prejudiciu estimat la aproximativ cinci milioane de euro.

234 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Percheziţii la persoane bănuite de evaziune şi spălare de bani. Prejudiciul - 5 milioane euro

Constanţa: Percheziţii la persoane bănuite de evaziune şi spălare de bani. Prejudiciul - 5 milioane euro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, poliţiştii fac 11 percheziţii domiciliare în judeţ, la trei persoane suspectate de comiterea de infracţiuni economice.

Acestea sunt bănuite că ar fi derulat mai multe achiziţii de utilaje, cauzând un prejudiciu de aproximativ cinci milioane de euro.

La finalizarea percheziţiilor, cei trei vor fi duşi la audieri, urmând a fi luate măsuri legale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici