Constanţa: Percheziţii la presupuşi contrabandişti de ţigări

Poliţiştii constănţeni au făcut, marţi dimineaţă, mai multe percheziţii domiciliare în Constanţa, la persoane suspectate de contrabandă cu ţigări, 17 persoane fiind duse la Poliţie pentru audieri.

85 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Percheziţii la presupuşi contrabandişti de ţigări

Constanţa: Percheziţii la presupuşi contrabandişti de ţigări (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Judeţene, peste 50 de poliţişti constănţeni au făcut 17 percheziţii domiciliare, în municipiul Constanţa, la persoane bănuite de contrabandă cu ţigări.

Anchetatorii spun că, în lunile ianuarie şi februarie, suspecţii ar fi achiziţionat, depozitat şi comercializat ţigări netimbrate. În urma descinderilor, oamenii legii au ridicat peste 70.000 de ţigarete netimbrate.

În prezent, la sediul Poliţiei Judeţene Constanţa sunt audiate 17 persoane, urmând ca la finalul anchetei să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici