Video Constanţa: Tânăr amendat după ce a pălmuit o turistă ce îşi aşezase prosopul în faţa unor şezlonguri - VIDEO

Un tânăr de 19 ani a fost amendat, marţi, de poliţiştii constănţeni, după ce a fost filmat în timp ce pălmuia o turistă pe o plajă din staţiunea Mamaia, pentru că femeia îşi aşezase prosopul în faţa şezlongului pe care acesta stătea, în cauză fiind deschis şi un dosar de cercetare penală in rem.

6347 afișări

Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil de un alt turist aflat pe plajă, în imagini apărând tânărul de 19 ani care se ceartă cu o femeie şi cu un bărbat, întrucât cei doi îşi aşezaseră prosopul în faţa şezlongului pe care acesta stătea.

La un moment dat, femeia este scuipată de tânăr, după care aceasta, la rândul ei, îl scuipă pe agresor, care apoi o loveşte cu palma peste faţă şi pleacă. Ulterior, bărbatul şi femeia sunt îndepărtaţi din faţa şezlongurilor de către angajaţii operatorului sectorului respectiv de plajă.

Imaginile respective au ajuns, prin intermediul presei, în atenţia poliţiştilor constănţeni, care s-au autosesizat şi au reuşit, marţi, să-i identifice atât pe agresor cât şi pe femeia agresată. Aceasta are 56 de ani şi este din Slobozia, în timp ce tânărul agresor este din Bucureşti.

El a fost amendat cu 200 de lei, fiind deschis şi un dosar de cercetare penală in rem.

Poliţiştii constănţeni au precizat că femeia şi-a rezervat dreptul de a depune plângere întermen de 90 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici