Constanţa: Tânăr arestat pentru tentativă la omor după ce a bătut şi înjunghiat un consătean

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din satul constănţean Coslugea, a fost arestat preventiv pentru tentativă la omor, după ce a bătut şi înjunghiat un consătean cu care avea un conflict mai vechi, victima având nevoie de mai mult de o lună de îngrijiri medicale.

193 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Tânăr arestat pentru tentativă la omor după ce a bătut şi înjunghiat un consătean

Constanţa: Tânăr arestat pentru tentativă la omor după ce a bătut şi înjunghiat un consătean (Imagine: Shutterstock)

Potrivit rechizitoriului procurorilor Parchetului Tribunalului Constanţa, marţi seară, după ce a băut la barul din comuna Oltina, Vasilică Gheorghe s-a întâlnit pe stradă cu un alt tânăr, de 29 de ani, vecin cu soacra sa, cu care avusese un conflict şi care îl bătuse cu o jumătate de an în urmă.

Amintindu-şi de trecut, Gheorghe a sărit la bătaie şi şi-a lovit adversarul cu capul în faţă, l-a înjunghiat de mai multe ori în spate, după care l-a doborât la pământ şi l-a lovit în mod repetat cu piciorul în cap.

Conform raportului medico-legal, victima a suferit leziuni grave, vindecabile în 35 - 40 de zile de îngrijiri medicale, care i-au pus viaţa în primejdie, prin hemopneumotorax şi hemoragie externă, ca urmare a plăgii înjunghiate penetrante toracice.

Vasilică Gheorghe a fost reţinut, miercuri, pe bază de ordonanţă a procurorilor, sub acuzaţia de tentativă la infracţiunea de omor, iar în cursul zilei de joi procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă faţă de inculpat, pentru următoarele 30 de zile. Propunerea a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa, astfel că acesta a fost încarcerat în Centrul de reţinere şi arest preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici