Constanţa: Tânără la spital după ce a fost accidentată, într-o staţie de autobuz, de un şofer băut

O tânără de 19 ani a ajuns la spital, luni, după ce a fost lovită, în timp ce se afla într-o staţie de autobuz din municipiul Constanţa, de un autoturism condus de un tânăr băut, care anterior avariase mai multe maşini parcate.

370 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Tânără la spital după ce a fost accidentată, într-o staţie de autobuz, de un şofer băut

Constanţa: Tânără la spital după ce a fost accidentată, într-o staţie de autobuz, de un şofer băut (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor Serviciului Rutier, accidentul a avut loc în jurul orei 10.30, la intersecţia bulevardelor Aurel Vlaicu şi Alexandru Lăpuşneanu din Constanţa, în zona staţiei de autobuz Sat Vacanţă.

Astfel, un autoturism condus de un tânăr de 22 de ani a lovit trei autoturisme parcate, după care a fost proiectat pe trotuar, în staţia de autobuz, unde a accidentat o tânără în vârstă de 19 ani. Fata a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.

În urma testării, a reieşit că şoferul avea o concentraţie de 1,07 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, oamenii legii au stabilit că luni dimineaţă, în jurul orei 9.00, tânărul a mai fost implicat într-un accident rutier, produs pe strada Mihai Viteazu din municipiul Constanţa şi soldat doar cu pagube materiale. În acel accident, el a avariat alte două autoturisme şi a fugit apoi de la locul faptei.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul de 22 de ani a avut permisul de conducere reţinut anul trecut, după ce s-a filmat, la începutul lunii iunie 2014, împreună cu mai mulţi amici, în timp ce conducea un autoturism pe DN 3, în zona localităţii Băneasa, ei turnându-şi vin dintr-o carafă. Filmarea a fost postată pe reţele de socializare, iar poliţiştii s-au autosesizat, identificându-l şi amendându-l cu 850 de lei şi reţinându-i permisul de conducere pentru circulaţie pe sens opus, nefolosirea centurii de siguranţă şi lăsarea liberă a volanului în timpul mersului.

De asemenea, în perioada 15 ianuarie - 13 februarie 2015, el a avut permisul de conducere reţinut pentru nerespectarea indicaţiilor poliţistului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici