Constanţa: Tineri prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă substanţe etnobotanice

Trei tineri din Constanţa sunt cercetaţi penal după ce au fost prinşi, în flagrant, în timp ce încercau să vândă 100 de grame de substanţe vegetale cu efect psihoactiv, în maşina în care se aflau aceştia fiind descoperite şi alte câteva zeci de pliculeţe cu etnobotanice.

112 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Tineri prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă substanţe etnobotanice

Constanţa: Tineri prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă substanţe etnobotanice

Potrivit Gărzii de Coastă, flagrantul a fost organizat la sfârşitul săptămânii trecute, sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT - Serviciul Teritorial Constanţa, în municipiului Constanţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Astfel, în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră constănţeni au prins trei tineri, cu vârste cuprinse între 27 de ani şi 32 de ani, care intenţionau să vândă 100 de grame de substanţă vegetală de culoare verde. În momentul în care au fost surprinşi, cei trei tineri, toţi domiciliaţi în municipiul Constanţa, se aflau într-un autoturism înmatriculat în România.

În autoturism, pe lângă cantitatea de 100 de grame de substanţă vegetală de culoare verde, descoperită într-o pungă, poliţiştii de frontieră au mai găsit alte 27 de pliculeţe ce conţineau produse etnobotanice, trei pliculeţe cu fragmente de substanţă vegetală de culoare verde, un rest de ţigară tip joint, 700 de pliculeţe autosigilante noi şi un cântar electronic de precizie folosit la cântărirea produselor cu efect psihoactiv.

Toate bunurile descoperite în autoturism au fost ridicate în vederea expertizării, iar pe numele celor trei a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici