Constanţa: Trei morţi şi cinci răniţi într-un accident în care au fost implicate trei autoturisme

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte cinci au fost rănite, într-un accident rutier petrecut, duminică seară, în zona localităţii Mihai Viteazu din judeţul Constanţa, în care au fost implicate trei autoturisme, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2654 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Trei morţi şi cinci răniţi într-un accident în care au fost implicate trei autoturisme

Constanţa: Trei morţi şi cinci răniţi într-un accident în care au fost implicate trei autoturisme

Trei autovehicule au fost implicate, duminică seară, în accident, produs pe Drumul Naţional 22 Constanţa - Tulcea, în zona localităţii Mihai Viteazu, la kilometrul 146.

În urma impactului trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte cinci au fost rănite. Se pare că accidentul a avut loc în urma unei depăşiri neregulamentare, iar impactul a fost frontal între două autoturisme, un Chevrolet şi un BMW. Ulterior, resturi din a doua maşină au lovit cel de-al treilea autovehicul.

În accident a murit femeia aflată la volanul Chevrolet-ului, soţul şi fiica ei, iar alte cinci persoane, din ambele maşini, au fost rănite, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

În zonă au fost trimise mai multe ambulanţe, la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa fiind declanşat Planul Roşu de intervenţie. Acesta a presupus intervenţia tuturor instituţiilor cu atribuţii în gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de producerea unor accidente colective, calamităţi şi dezastre.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici