Constanţa: Un copil lăsat singur acasă a murit într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa

Un copil de aproximativ 2-3 ani, lăsat singur acasă, a murit, duminică, într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa din comuna constănţeană Hârşova, trupul acestuia fiind găsit de pompierii care au stins flăcările, transmite corespondentul MEDIAFAX.

297 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Un copil lăsat singur acasă a murit într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa

Constanţa: Un copil lăsat singur acasă a murit într-un incendiu care i-a cuprins locuinţa (Imagine:Florin Buliga/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea” al judeţului Constanţa, flăcările au izbucnit duminică dimineaţa la o locuinţă situată pe strada Unirii din Hârşova.

La incendiu a fost trimisă o autospecială cu apă şi spumă de la staţia locală din Hârşova şi un echipaj SMURD, pompierii reuşind să stingă flăcările în aproximativ 30 de minute.

Casa a fost, însă, distrusă aproape în totalitate, iar între resturi a fost descoperit trupul carbonizat al unui copil în vârstă de aproximativ 2 - 3 ani.

Copilul fusese lăsat singur în casă, iar autorităţile încearcă acum să dea de urma părinţilor sau aparţinătorilor.

Trupul copilului va fi transportat la morgă pentru stabilirea exactă a cauzelor decesului, iar pompierii urmează să determine cauza izbucnirii incendiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici