Constanţa: Un mort şi un rănit după ce gardul unui cimitir s-a prăbuşit peste ei

O persoană a murit şi una a fost rănită, joi la prânz, după ce o parte dintr-un gard de beton care împrejmuieşte Cimitirul Central din Constanţa s-a prăbuşit peste mai mulţi trecători, la faţa locului aflându-se echipaje ale ambulanţei, ale SMURD şi ale Poliţiei.

51 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Un mort şi un rănit după ce gardul unui cimitir s-a prăbuşit peste ei

Constanţa: Un mort şi un rănit după ce gardul unui cimitir s-a prăbuşit peste ei (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit primelor date, incidentul a avut loc după ce un stâlp de beton s-a prăbuşit peste gardul cimitirului, provocând căderea acestuia, persoanele care treceau prin zonă fiind prinse sub dărâmături.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Paula Anghel, până în prezent există certitudinea că, în urma incidentului, o persoană a murit, iar alta a fost rănită, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Potrivit reprezentanţilor ISU Constanţa, sub gardul de beton care s-a prăbuşit nu se mai află şi alte persoane, acest lucru fiind stabilit după ce echipajele de descarcerare au ridicat bucată cu bucată gardul cu ajutorul unor utilaje.

Directorul adjunct al ISU Constanţa a precizat că iniţial s-a crezut că ar fi mai multe persoane prinse sub dărâmături, fapt care nu s-a confirmat.

Cele două victime sunt bărbaţi, au menţionat sursele citate. Pacientul care a ajuns la spital este în stare stabilă şi are mai multe escoriaţii la faţă şi o fractură de gambă, în prezent aflându-se la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalul Judeţean Constaţa. El va rămâne internat în spital pentru analize complexe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici