Constantin Trăistaru, numit din nou la şefia Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, l-a numit inspector general şcolar al Capitalei pe Constantin Trăistaru, care a mai deţinut această funcţie în perioada iulie 2012 - decembrie 2014.

955 afișări
Imaginea articolului Constantin Trăistaru, numit din nou la şefia Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti

Constantin Trăistaru, numit din nou la şefia Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (Imagine: Mediafax Foto)

"Săptămâna trecută am semnat ordinul de numire a domnului Constantin Trăistaru în funcţia de inspector general şcolar al municipiului Bucureşti. Este un profesionist", a declarat, pentru MEDIAFAX, ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu.

Ordinul ministrului privind revenirea la conducerea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a lui Constantin Trăistaru a fost semnat în 18 februarie.

Trăistaru a demisionat din această funcţie în 15 decembrie, din motive personale, interimatul la conducerea ISMB fiind asigurat între timp de adjunctul Florian Lixandru.

"Menţionăm că domnul Constantin Trăistaru este cel care a solicitat ministrului Remus Pricopie, în mod expres, eliberarea din funcţie din motive personale", se preciza într-un comunicat al Ministerului Educaţiei.

Constantin Trăistaru a fost numit la conducerea ISMB în iulie 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici