Contrabandă cu ţigări în Portul Constanţa Sud Agigea. Trei persoane au fost reţinute

Trei persoane au fost reţinute, joi, după acţiuni ale poliţiştilor şi procurorilor din Constanţa, în urma cărora au fost ridicate 10 milioane de ţigarete de contrabandă din Portul Constanţa Sud Agigea.

505 afișări
Imaginea articolului Contrabandă cu ţigări în Portul Constanţa Sud Agigea. Trei persoane au fost reţinute

Contrabandă cu ţigări în Portul Constanţa Sud Agigea FOTO Profimedia

Trei persoane bănuite de contrabandă cu ţigarete au fost reţinute, iar în timpul anchetei, au fost ridicate 10.000.000 de contrabandă din Portul Constanţa Sud Agigea, potrivit Inspectoratului general al poliţiei (IGPR).

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Porturi Maritime şi procurorii DIICOT Constanţa au făcut, miercuri, trei percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Constanţa, într-un dosar penal care vizează infracţiuni de constituirea unui grup infracţional organizat şi contrabandă.

Activităţile s-au desfăşurat în urma unui control efectuat în Portul Constanţa Sud Agigea, la data de 24 mai, când s-au descoperit 10.000.000 de ţigarete de contrabandă.

La percheziţii, poliţiştii au identificat două laptop-uri, stickuri de stocare, 6 telefoane mobile, 5 cartele SIM, resturi vegetale cu aspect de cannabis, două grindere, un cântar electric de precizie, 150 de euro şi peste 4.600 de lei.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă Constanţa şi al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile „Tomis” Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici