Video Contrabandist oprit cu focuri de armă la Suceava. În maşina lui s-au găsit aproape 14.000 de pachete de ţigări - VIDEO

Poliţiştii de frontieră suceveni au tras, vineri, mai multe focuri de armă pentru a prinde un bărbat, suspectat de contrabandă cu ţigări, care reuşise să fugă la vederea oamenilor legii,în maşina lui fiind găsite aproape 14.000 de pachete de ţigări, informează IGPF.

884 afișări

Incidentul s-a petrecut, vineri, în zona comunei Izvoarele Sucevei, după ce un echipaj al poliţiei de frontieră i-a făcut semne bărbatului să oprească autoturismul la un control de rutină, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră(IGPF).

"În momentul în care conducătorul auto a observat echipajul poliţiei de frontieră a abandonat maşina şi a încercat să fugă.Lucrătorii noştri au trecut la urmărirea bărbatului efectuând somaţiile legale prin voce şi deoarece acesta nu s-a supus au fost executate trei focuri de avertisment în plan vertical.În urma acţiunii bărbatul a fost reţinut şi identificat ca fiind Mihai M., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava.", se notează într-un comunicat remis MEDIAFAX.

În urma verificărilor făcute asupra autoturismului, au fost găsite 13.990 de pachete de ţigări ce proveneau din Ucraina, în valoare de aproape 140.000 de lei, aceste fiind confiscate, mai anunţă IGPF.

Bărbatul a fost pus sub urmărire penală pentru contrabandă, pe numele său fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. Sâmbătă, acesta va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici