Contrabandistul de ţigări care a lovit cu maşina un poliţist de frontieră, reţinut

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Suceava care a lovit cu maşina un poliţist de frontieră, după care a incendiat maşina în care era, a fost reţinut. În maşina tânărului au fost găsite mai multe pachete cu ţigări, incendiate şi acestea.

799 afișări
Imaginea articolului Contrabandistul de ţigări care a lovit cu maşina un poliţist de frontieră, reţinut

Contrabandistul de ţigări care a lovit cu maşina un poliţist de frontieră, reţinut

Vineri seara, un echipaj al Poliţiei de Frontieră din Brodina a încercat să oprească, în localitatea de frontieră Paltin, judeţul Suceava, un autoturism înmatriculat în Marea Britanie. Şoferul a ignorat semnalele şi a acroşat un poliţist de frontieră, cu intenţia evidentă de a-l accidenta şi de a scăpa de oamenii legii.

Poliţistul a ajuns la Spitalul Municipal Rădăuţi, fiind în afara oricărui pericol.

La scurt timp, autoturismul a fost descoperit abandonat şi incendiat, pe un drum forestier de pe raza localităţii Ulma, judeţul Suceava. În autoturism au fost descoperite mai multe pachete cu ţigări incendiate şi acestea.

Câteva ore mai târziu, şoferul care l-a acroşat pe poliţist a fost identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 23 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava. Acesta a fost prins într-o altă maşină, având calitatea de pasager.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar sâmbătă urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestarea preventivă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici