Controale ISU în şcolile din Capitală: 74 deficienţe în 36 de controale

  • Inspectorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii” Bucureşti-Ilfov au făcut, în ultima săptămână, controale de prevenire în şcoli.
  • Au găsit 74 deficienţe la 36 de controale.
583 afișări
Imaginea articolului Controale ISU în şcolile din Capitală: 74 deficienţe în 36 de controale

Controale ISU în şcolile din Capitală: 74 deficienţe în 36 de controale

Inspectorii de prevenire au făcut controalele pe linia securităţii la incendiu, la unităţile de învăţământ din municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov.

În acest sens, în perioada 2-9 septembrie 2020, au fost efectuate 36 de controale de prevenire, în urma cărora au fost constatate 74 de deficienţe, pentru care s-au aplicat 74 de sancţiuni contravenţionale.

Ei au vrut să vadă dacă se asigură permanent condiţiile de evacuare a persoanelor, funcţionarea iluminatului de securitate pentru evacuare, dacă se exploatează corect centralele termice şi coşurile de evacuare a fumului, dacă există şi funcţionează stingătoarele de incendiu şi reţelele de hidranţi interiori şi dacă există şi funcţionează instalaţiile de detectare, semnalizare, alarmare şi stingere a incendiilor.

„Tot cu această ocazie, dat fiind faptul că procesul electoral se va desfăşura în interiorul unităţilor de învăţământ, au fost efectuate verificări şi instruiri pe linia securităţii la incendiu, pentru preîntâmpinarea eventualelor situaţii de urgenţă ce pot apărea pe timpul procesului de votare”, transmite Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii” Bucureşti-Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici