Controale la cluburile şi restaurantele din zona parcului Regele Mihai I. Amenzi de 30 de mii de lei

  • Poliţiştii, jandarmii şi angajaţii ITM Bucureşti au verificat în noaptea de sâmbătă spre duminică restaurantele şi cluburile din zona parcului Regele Mihai I din Capitală.
  • Au fost date amenzi de peste 30.000 de lei.
721 afișări
Imaginea articolului Controale la cluburile şi restaurantele din zona parcului Regele Mihai I. Amenzi de 30 de mii de lei

Poliţiştii Capitalei, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, jandarmi şi angajaţi din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti au controlat cluburile şi restaurantele din zona parcului Regele Mihai I, în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru verificarea modului de respectare a prevederilor legale.

Au fost aplicate 9 sancţiuni contravenţionale în valoare de 30.700 pentru abateri privind paza obiectivelor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi fumatul în interior.

De asemenea, reprezentanţii ITM au depistat 5 persoane în privinţa cărora nu s-a putut stabili la momentul controlului existenţa unui contract de muncă, existând suspiciunea de muncă la negru, urmând a fi efectuate verificări suplimentare în acest sens.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici