Control al Poliţiei Rutiere, sancţiuni pentru conducerea sub influenţa alcoolului sau drogurilor

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au făcut controale în mai multe zone din Capitală, în noptea de sâmbătă spre duminică, şi au aplicat 96 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 51.000 de lei.

488 afișări
Imaginea articolului Control al Poliţiei Rutiere, sancţiuni pentru conducerea sub influenţa alcoolului sau drogurilor

Control al Poliţiei Rutiere, sancţiuni pentru conducerea sub influenţa alcoolului sau drogurilor

Poliţiştii au mai constatat opt infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, din care patru pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa substanţelor psihoactive, două pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului, una pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu permisul suspendat şi una pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Au fost reţinute 17 permise de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, pentru infracţiunile la regimul rutier, pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric, precum şi pentru depăşirea vitezei cu peste 50km/h.

Au fost reţinute 10 certificate de înmatriculare pentru deficienţele tehnice.

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 1 după ce a consumat amfetamine şi canabis. Un tânăr în vârstă de 22 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 1 după ce a consumat canadis, un bărbat în vârstă de 31 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din sectorul 5 tot după consum de canabis, un bărbat în vârstă de 34 de ani a condus un autovehicul având 1,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar o tânără în vârstă de 20 de ani a condus un după ce a consumat canabis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţie,
controale,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici