Control de amploare al poliţiştilor din Capitală. Amenzi de aproape 100.000 lei într-o singură noapte

Poliţiştii de la Brigada Rutieră au ieşit în stradă în noaptea de vineri spre sâmbătă şi i-au verificat pe şoferi. Au dat amenzi de aproape 100.000 lei şi au reţinut 25 de permise.

2849 afișări
Imaginea articolului Control de amploare al poliţiştilor din Capitală. Amenzi de aproape 100.000 lei într-o singură noapte

Poliţiştii de la Brigada Rutieră au ieşit în stradă în noaptea de vineri spre sâmbătă şi i-au verificat pe şoferi. Au dat amenzi de aproape 100.000 lei şi au reţinut 25 de permise. 

În urma raziei Brigăzii Rutiere s-au dat 115 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 89.000 lei şi au fost reţinute 25 permise de conducere, din care 8 pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, 9 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 4 pentru infracţiune, 2 pentru nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric, 1 pentru nerespectarea semnalului de oprire efectuat de poliţistul rutier şi 1 pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor care au acest drept.

De asemenea, au fost retrase 15 certificate de înmatriculare şi 2 plăcute cu numărul de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri au întocmit 4 dosare de cercetare penală, 3 pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi 1 pentru refuz de recoltare a probelor biologice.

Spre exemplu, un bărbat în vârsta de 42 de ani a condus beat pe b-dul. Basarabia. Alcooltestul a indicat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la sediul I.N.M.L pentru recoltarea probelor biologice. Pentru că a înjurat ziariştii, a fost amendat cu 800 lei. Totodată, maşina pe care o conducea nu avea inspecţia tehnică periodică, motiv pentru care a fost amendat cu 1.305 lei.

Un alt bărbat în vârsta de 38 de ani a fost prins beat pe str. Valter Mărăcineanu, Alcooltestul indicând 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici